Avaleht

Peeter Ülevain

Peeter Ülevain

Vaata intervjuud operaator Peeter Ülevainuga: Intervjuu Peeter Ülevainuga

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Jaan Poska" Dokumentaalfilm Operaator
2016 "Savisaare protsess" Teleseriaal Operaator
2013 "Verised majad" Dokumentaalfilm Operaator
2007 "Putukas ja Mõmmi" Dokumentaalfilm Operaator
2005 "Kutse" Dokumentaalfilm Operaator
Helioperaator
2005 "Stiilipidu " Mängufilm
2004 "Sest ma nagu linnukene" Dokumentaalfilm Operaator
2002 "Hing sees" Animafilm Operaator
2001 "Tulelaeva kulid" Animafilm Operaator
2000 "Eesti lähimineviku okupatsioonid: Stalini aeg 1944-1950" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm