Avaleht

Tiiu Übi

Tiiu Übi

vt. ka Tiiu Lätt

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1995 "Wikmani poisid " Teleseriaal Kunstnik
1994 "Ameerika mäed " Mängufilm Kunstnik
1992 "Need vanad armastuskirjad" Telemängufilm Kunstnik
1989 "Missa" Muusikafilm Kunstnik
1988 "Kaevutee" Teleseriaal Kunstnik
1986 "Sensatsioon" Muusikafilm
Telemängufilm
Kunstnik
1984 "Isuri eepos" Muusikafilm Kunstnik
1983 "Metsalaul " Muusikafilm Kunstnik
1982 "Vahemäng juulis" Dokumentaalfilm Kunstnik
1977 "Veerand tundi Raimond Valgrega " Muud liigitused Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm