Avaleht

Rein Äärmets

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1978 "Jäljed lumel" Dokumentaalfilm Direktor
1978 "Korter nr 17" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Direktor
1977 "Eduard Toll. Kiindumused" Dokumentaalfilm Direktor
1977 "Garanteeritud varustamine tagavaraosadega" Muud liigitused Direktor
1977 "Hoovad" Dokumentaalfilm Direktor
1977 "Tõuaretajad" Dokumentaalfilm Direktor
1977 "X koolimaailmas" Dokumentaalfilm Direktor
1976 "Muldpottide valmistamise masin IGT-10" Muud liigitused Direktor
1976 "Nõukogude Eesti " Muud liigitused Direktor
1976 "Pinnasesegu masin STM-8/20" Muud liigitused Direktor
1975 "Aeg maha!" Telemängufilm Operaatori assistent
1975 "Hoidke sideliine" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Direktor
1975 "Johann Köler" Dokumentaalfilm Administraator
1975 "Kelleks saada" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Direktor
1975 "Korvpallikohtuniku metoodika" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Direktor
1975 "Läbi halli kivi" Dokumentaalfilm Direktor
1972 "Maaletulek " Mängufilm Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm