Avaleht

Jaan Äärmets

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1982 "Töös ja kaitses" Muud liigitused Direktor
1979 "Eesti NSV loomakasvatus" Muud liigitused
Populaarteaduslik film
Direktor
1978 "Me oleme auto-moto amatööride ühingust" Reklaamfilm Direktor
1978 "Passioon" Dokumentaalfilm Direktor
1978 "Roheline pomm" Dokumentaalfilm Administraator
1978 "Tallinn" Muud liigitused
Dokumentaalfilm
Direktor
1978 "Tennis" Populaarteaduslik film Direktor
1977 "Ees on kurv" Muud liigitused
Mängufilm
Direktor
1977 "Enn Sellik 1977" Dokumentaalfilm Direktor
1977 "Taasleitud laul" Dokumentaalfilm Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm