Avaleht

Ants Eskola

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2008 "Fritsud ja blondiinid" Dokumentaalfilm
1981 "Karge meri " Mängufilm Tehve Lamm
1979 "Kõrboja peremees " Reklaamfilm Rein
1979 "Kõrboja peremees " Mängufilm Kõrboja Rein
1975 "Briljandid proletariaadi diktatuurile, I jagu" Mängufilm Marchand
1975 "Briljandid proletariaadi diktatuurile, II jagu" Mängufilm Marchand
1975 "Indrek " Mängufilm Maurus
1974 "Ohtlikud mängud " Mängufilm Dr. Baum
1974 "Punane viiul " Mängufilm Bichot
1972 "Väike reekviem suupillile " Mängufilm Johannes
1971 "Don Juan Tallinnas " Mängufilm
Muusikafilm
Don Ottavio
1971 "Lindpriid I osa" Telemängufilm Kohtuminister
1971 "Lindpriid IV osa" Telemängufilm Kohtuminister
1970 "Hamlet" Telemängufilm Hamlet
1970 "Kolme katku vahel" Telemängufilm Märten
1966 "Mis juhtus Andres Lapeteusega? " Mängufilm Jürven
1965 "Me olime 18-aastased " Mängufilm Linnus
1965 "Supernoova " Mängufilm Professor Kanne
1964 "Põrgupõhja uus Vanapagan" Mängufilm Kaval-Ants
1962 "Jääminek " Mängufilm Saksa ohvitser
1961 "Ohtlikud kurvid " Mängufilm Spordiühingu esimees
1959 "Kutsumata külalised " Mängufilm Oks
1959 "Vallatud kurvid " Mängufilm Spordiühingu esindaja
1959 "Veealused karid " Mängufilm Harald Lauer
1957 "Juunikuu päevad " Mängufilm Valter
1957 "Pöördel " Mängufilm Olep
1956 "Mehed jäävad koju" Tudengifilm Isa
1956 "Tagahoovis " Mängufilm Diktor
1951 "Valgus Koordis " Mängufilm Mänd
1947 "Elu tsitadellis " Mängufilm Lääne agent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm