Avaleht

Ervin Õunapuu

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Ervin Õunapuu
2015 "Aednik" Dokumentaalfilm Režissöör
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Ajakirjanik
2010 "Taevavõti" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
2004 "Lihtsad küsimused" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
1999 "Sellised kolm lugu: Kõrbekuu" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Dialoogi autor
1998 "Armastuse kahur" Teleseriaal Stsenarist
Dialoogi autor
1997 "Aaria " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
1997 "Minu Leninid " Mängufilm
1997 "Süü" Mängufilm Kunstnik Võõras
1994 "Jüri Rumm " Mängufilm Kunstnik
1992 "Võlausaldajad " Mängufilm Kunstnik
1990 "Ainult hulludele ehk halastajaõde " Mängufilm Kunstnik
1990 "See kadunud tee " Mängufilm Kunstnik
1989 "Mardipäev " Mängufilm Kunstnik
1977 "Karikakramäng: Salakütt " Mängufilm Rekvisiitor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm