Avaleht

Malli Vällik

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1992 "Heino Lipu lugu" Dokumentaalfilm Direktor
1992 "Laulusillad" Dokumentaalfilm Direktor
1991 "Enne päikeseloojangut" Dokumentaalfilm Direktor
1990 "Seal Siberis Baikali taga" Dokumentaalfilm Direktor
1989 "Milarepa laulud" Muusikafilm
Telemängufilm
Direktor
1989 "Roheline soov" Animafilm Direktor
1989 "Tõus" Animafilm Direktor
1988 "Miks puud enam ei kõnele" Animafilm Direktor
1988 "Papa Carlo teater" Animafilm Direktor
1988 "Tööd ja tegemised" Animafilm Direktor
1987 "117. hooaeg" Dokumentaalfilm Direktor
1987 "Meie Uduvere" Dokumentaalfilm Direktor
1986 "Edu saladus" Dokumentaalfilm Direktor
1986 "Neli aastaaega kahes botaanikaaias" Dokumentaalfilm Direktor
1986 "Võtmeküsimus" Telemängufilm Direktor
1985 "Laulab Marju Länik" Muusikafilm Direktor
1985 "Loodus: kaitse, kasutamine" Populaarteaduslik film Direktor
1985 "Olete te õnnelik, Ita Ever?" Dokumentaalfilm Direktor
1985 "Parafraas" Muusikafilm Direktor
1985 "Ühe päeva kohtumised" Dokumentaalfilm Direktor
1984 "Moonsundi sügis" Dokumentaalfilm Direktor
1984 "Võõra nime all" Telemängufilm Direktor
1983 "Järvelinn Viljandi" Dokumentaalfilm Direktor
1983 "Külamaastikud" Dokumentaalfilm Direktor
1983 "Lend" Dokumentaalfilm Direktor
1983 "Peremehetunne" Dokumentaalfilm Direktor
1983 "Sügiskuld" Muusikafilm Direktor
1983 "Teatridirektor" Muusikafilm Direktor
1983 "Võõras mure " Dokumentaalfilm Direktor
1982 "Carl Robert Jakobson" Dokumentaalfilm Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm