Avaleht

Kaljo Võsa

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1979 "NSV Liidu tarbijate kooperatsioon" Reklaamfilm
Muud liigitused
Stsenarist
1978 "Kohtumine Tallinnaga" Dokumentaalfilm
Reklaamfilm
Muud liigitused
Stsenarist
1977 "Garanteeritud varustamine tagavaraosadega" Muud liigitused Stsenarist
1975 "Vagu vao kõrvale" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Stsenarist
Teksti autor
1973 "Esitamata arved" Dokumentaalfilm Stsenarist
1973 "Võsastunud maade hõlvamise tehnoloogia" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Stsenarist
1972 "Vinni" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Stsenarist
1971 "Rikas anne" Dokumentaalfilm Stsenarist
Teksti autor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm