Avaleht

Toomas Vohu

Toomas Vohu

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1994 "Tulivesi " Mängufilm Režissööri assistent
1992 "Lammas all paremas nurgas " Mängufilm II režissöör
1992 "Tule tagasi, Lumumba " Mängufilm Režissööri assistent
1990 "Sügis " Mängufilm II režissöör
1989 "Regina " Mängufilm II režissöör
1988 "Doktor Stockmann I jagu " Telemängufilm II režissöör
1988 "Doktor Stockmann II jagu " Telemängufilm II režissöör
1987 "Pingul keel " Muusikafilm Režissöör (II)
1986 "Keskea rõõmud " Mängufilm II režissöör
1985 "Puud olid... " Mängufilm II režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm