Avaleht

Helen Vinogradov

Helen Vinogradov

Produtsent Helen Vinogradov on sündinud 29. märtsil 1987. aastal. Ta on lõpetanud Balti filmi- ja meediakooli, IFS Kölni rahvusvahelise kaastootmise kursuse ja õppinud produtseerimist Aalto ülikooli filmikooli magistriõppes Helsingis. Juhtinud lühifilmide festivali Sleepwalkers, tootnud 3D- ja VFX-sisu stuudios FrostFX, produtseerinud arvukalt reklaame, muusikavideoid ja  lühifilme vabakutselise produtsendina ning 2015–2019 omaenese produktsioonifirmas Vincent Films. Alates 2014. aastast produtsendi assistent ja 2018. aastast produtsent  Soome juhtivas produktsioonifirmas Helsinki-filmi Oy. Kuulub IFS Kölni rahvusvahelisse kaastootmise, EAVE B'EST ja NORDCIL Põhjamaade noorte produtsentide võrgustikku, Eesti Kinoliitu ja Eesti Dokumentalistide Gildi.

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Juured: 40 aastat hiljem" Dokumentaalfilm Arenduse koordinaator
2018 "Juured: Emaga kloostris" Dokumentaalfilm Arenduse koordinaator
2018 "Juured: Emakivi" Dokumentaalfilm Arenduse koordinaator
2018 "Juured: Mu liha ja veri" Dokumentaalfilm Arenduse koordinaator
2018 "Juured: Oodates imet" Dokumentaalfilm Arenduse koordinaator
2018 "Juured: Poeem armastusest" Dokumentaalfilm Arenduse koordinaator
2015 "Lõuendilinn" Dokumentaalfilm Produtsent
2014 "Ivanipäev" Mängufilm Produtsent
2014 "Risttuules" Mängufilm Tegevprodutsent
2013 "Lisa Limone ja Maroc Orange: tormakas armulugu" Animafilm Järeltöötluse produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm