Avaleht

Martin Vinkel

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Veregrupp" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Helirežissöör platsil
2012 "Tšernobõli samuraid" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2011 "Must kast" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Helioperaator
2010 "Inimese mõõt" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2010 "Normaalne inimene" Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Helioperaator
2010 "Üleriigiline õnn" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2009 "Kummikaru" Dokumentaalfilm Helioperaator
Helikujundaja
2009 "Riigireetur" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Helikujundaja
2006 "Eestlased Kremlis" Dokumentaalfilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm