Avaleht

Toomas Vimb

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Hüvasti, NSVL " Mängufilm Poomioperaator
2019 "EnsV" Teleseriaal Helioperaator
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Poomioperaator
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Poomioperaator
2015 "Arvo Pärt - Isegi kui ma kõik kaotan" Dokumentaalfilm Helioperaator
2013 "Nähka tuleb külla" Teleseriaal Helirežissöör
2012 "Prügihunt ja superjänes" Teleseriaal Helirežissöör
2011 "Tagamõtsa" Teleseriaal Helirežissöör
2010 "ENSV" Teleseriaal Helirežissöör
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm