Avaleht

Eduard Vilde

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2006 "Tabamata ime" Mängufilm Kirjandusliku alusteose autor
1981 "Pisuhänd" Telemängufilm Kirjandusliku alusteose autor
1965 "Külmale maale" Telemängufilm Kirjandusliku alusteose autor
1965 "Mäeküla piimamees " Mängufilm Kirjandusliku alusteose autor
1929 "Vigased pruudid " Mängufilm Kirjandusliku alusteose autor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm