Avaleht

René Vilbre

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Eesti matus" Mängufilm Režissöör
2020 "Sipsik " Animafilm Näitlejate valija
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Režissöör
2019 "Vanamehe film " Animafilm Konsultant
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Režissöör
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Režissöör
2014 "Väikelinna detektiivid" Teleseriaal Režissöör
2013 "Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus" Mängufilm Režissöör
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm Režissöör
Juhendaja
Konsultant
Joodik ja huligaan
2008 "Mina olin siin " Mängufilm Režissöör
2007 "Universitas Tartuensis 375" Dokumentaalfilm Režissöör
2005 "Kuum külm sõda: Haukka Grupp" Dokumentaalfilm Režissöör
2005 "Röövlirahnu Martin " Mängufilm Režissöör
2005 "Teine" Mängufilm
Muusikafilm
Režissöör
Stsenarist
2000 "Armas tuss 50 aastat hiljem" Mängufilm Režissöör
Monteerija
1997 "Perekondlik sündmus" Tudengifilm Kaasprodutsent
Režissöör
Stsenarist
1994 "Film" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
1993 "Üks päev" Tudengifilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm