Avaleht

Juhan Vihterpal

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Telesinine unistus" Tudengifilm Helikujundaja
2018 "Jutusta mulle tantsu" Tudengifilm Helirežissöör
2018 "Laps tagaistmel" Tudengifilm Helilooja
Helirežissöör
2018 "Pank " Teleseriaal Helioperaatori assistent
2018 "Soonlepa saladus" Tudengifilm Helirežissöör
2017 "1/2 last" Tudengifilm Helilooja
Helirežissöör
2017 "Naine on süüdi" Tudengifilm Helilooja
Helirežissöör
2017 "Tabamata ime " Dokumentaalfilm Helirežissöör
2016 "Ridade vahelt lugedes" Tudengifilm Helilooja
2016 "Sirius" Tudengifilm Helirežissöör platsil

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm