Avaleht

Malli Velli-Vällik

vaata ka Malli Vällik

Malli Velli-Vällik (Lepik) sündis 12. märtsil 1945.

Suri novembris 1992.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1978 "Doktor Seppo aparaadid" Dokumentaalfilm Direktor
1973 "Kõrgepinge" Dokumentaalfilm Direktor
1972 "Inimeselt inimesele" Dokumentaalfilm Direktor
1972 "Kuidas kalamehed elavad" Muusikafilm Direktor
1972 "Meil on pidu" Muusikafilm Direktor
1972 "Tüdrukud" Dokumentaalfilm Direktor
1971 "Lindpriid I osa" Telemängufilm Vanemadministraator
1971 "Lindpriid II osa" Telemängufilm Vanemadministraator
1971 "Lindpriid III osa" Telemängufilm Vanemadministraator
1971 "Lindpriid IV osa" Telemängufilm Vanemadministraator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm