Avaleht

Pelle Vellevoog

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Maa, armastan sind!" Teleseriaal Produtsent
2013 "Metsa poole" Dokumentaalfilm Produtsent
Operaator
2013 "Viru. Vabaduse saatkond" Dokumentaalfilm Operaator
Heli kokkusalvestaja
2012 "Pöide, vaikiv tunnistaja" Dokumentaalfilm Produtsent
Operaator
2011 "Tallinna kilud" Mängufilm
Muud liigitused
Operaator
2009 "Hurda kutsikad. Eesti Üliõpilaste Selts" Dokumentaalfilm Operaator
2009 "Riigireetur" Dokumentaalfilm Operaator
2008 "Meie maailma nurk. Lossi dekonstruktsioon nr 3" Dokumentaalfilm Operaator
2007 "Universitas Tartuensis 375" Dokumentaalfilm Operaator
2005 "Libahundi needus " Mängufilm Kaameratehnik
2004 "30 minutit vaikust" Mängufilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm