Avaleht

Priit Vehm

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Meie maailm on nende oma" Dokumentaalfilm Operaator
2013 "Mägede varjud" Teleseriaal Operaator
2010 "Kalevite kanged pojad" Dokumentaalfilm Operaator
2008 "Generatsioon 0" Dokumentaalfilm Operaator
2007 "Kümme isamaa kõnet" Dokumentaalfilm Operaator
2007 "Pronksöö: Vene mäss Tallinnas" Dokumentaalfilm Operaator
2007 "Sipelga 14" Teleseriaal Operaator
2006 "Tiim" Dokumentaalfilm Operaator
2003 "Krooni aeg" Dokumentaalfilm Operaator
2001 "Nime poolest võitja" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm