Avaleht

Anu Veermäe

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Boss" Mängufilm Kaasprodutsent
2018 "Love Express" Dokumentaalfilm Kaasprodutsent
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Tootmisassistent
2017 "Põrgu Indias" Dokumentaalfilm Produtsent
2013 "Mustad teemandid" Mängufilm Produtsent
2011 "Rotilõks " Mängufilm Produtsent
2004 "Palju õnne!" Dokumentaalfilm Produtsent
2004 "Sigade revolutsioon " Mängufilm Produtsent
2001 "Isamaa ilu" Dokumentaalfilm Produtsent
1999 "Inimkaamera" Mängufilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm