Avaleht

Ekke Vasli

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Aeg on Sibul" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2009 "Kalevipoeg" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2007 "Pidupäev" Tudengifilm Režissöör
2006 "Sae film" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2005 "Leppimise ingel" Tudengifilm Režissöör
2005 "Nagu ikka" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm