Avaleht

Maimu Vannas

Avaleht

Maimu Vannas

Maimu Vannas

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1991 "Rahu tänav" Mängufilm Loreida
1961 "Laulu sõber " Mängufilm Kostüümikunstnik
1960 "Perekond Männard " Mängufilm Kostüümikunstnik
1959 "Vallatud kurvid " Mängufilm Kostüümikunstnik
1958 "Esimese järgu kapten " Mängufilm Kostüümikunstnik
Kostüümikunstniku assistent
1957 "Juunikuu päevad " Mängufilm Kostüümikunstnik
1956,1957 "Tagahoovis " Mängufilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm