Avaleht

Seppo Vanhatalo

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "12" Tudengifilm Helirežissöör
2020 "Pensipäev" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
Helikujundaja
2018 "Juured: Emakivi" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2018 "Uued naabrid" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Helirežissöör
Heli kokkusalvestaja
Heli järeltöötlus
2017 "Nõukogude hipid" Dokumentaalfilm Helikujundaja
Heli järeltöötlus
2016 "Bonus track" Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Heli kokkusalvestaja
2016 "Naine ja liustik" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2015 "Emajõe veemaailm" Dokumentaalfilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm