Avaleht

Iia Vanaisak

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2000 "Amet - homo" Tudengifilm Režissöör
2000 "Lotte reis Lõunamaale" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
1998 "Porgandite Öö" Animafilm Liikumisproovide operaator
1996 "Gravitatsioon" Animafilm Operaator
Faasi-ja ümberjoonistaja
1995 "1895" Animafilm Liikumisproovide operaator
1992 "Hotell E" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
1991 "Ärasõit" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm