Avaleht

Anne Valing

vt. ka Anne Heinnurm ja Anne Svirgsden

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1982 "Jaan Oad" Dokumentaalfilm Helikujundaja
1982 "Sõpruslinnas Veneetsias" Dokumentaalfilm Monteerija
1978 "Hind" Dokumentaalfilm Monteerija
1977 "L. van Beethoveni kammermuusika" Muusikafilm Monteerija
1977 "Maised ihad" Dokumentaalfilm Monteerija
1977 "Poiste saar" Dokumentaalfilm Monteerija
1976 "Foorum" Dokumentaalfilm Monteerija
1976 "Igihaljas bel canto" Muusikafilm Monteerija
1976 "Torupill" Muusikafilm Monteerija
1975 "Inimene ja loodus" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm