Avaleht

Vaino Vahing

Vaino Vahing

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2007 "Nuga " Mängufilm Kirjandusliku alusteose autor
1990 "Ainult hulludele ehk halastajaõde " Mängufilm Konsultant Psühhiaater
1990 "Ainus pühapäev " Telemängufilm Konsultant
1982 "Corrida" Mängufilm Kolhoosi esimees
1981 "Härra Vene maailm" Dokumentaalfilm Konsultant
1980 "Minu Tartu" Dokumentaalfilm Stsenarist
1979 "Tuulte pesa " Mängufilm Metsavend
1979 "Tuulte pesa reklaamrull" Reklaamfilm Vanem metsavend
1976 "Võsakurat" Tudengifilm Metsavaht

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm