Avaleht

Jüri Vaher

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "EnsV" Teleseriaal Helioperaator
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Helirežissöör
2008 "Masingu maastikud: Tõuseb tume puu täis kollaseid tiibu " Dokumentaalfilm Helioperaator
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Helirežissöör
2007 "Kümme isamaa kõnet" Dokumentaalfilm Helioperaator
2006 "Kuidas tuli "Kevade"" Dokumentaalfilm Helioperaator
2006 "Masingu maastikud: Surm on öömaja põllul " Dokumentaalfilm Helioperaator
2005 "Loodushoiust Eestis" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2004 "Masingu maastikud: Inimesepoeg valgel laeval " Dokumentaalfilm Helioperaator
2004 "Rändeteede ristumispaigas" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2003 "Vanad ja kobedad saavad jalad alla " Mängufilm Helirežissöör
2002 "Ilo Pariisist" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2002 "Müütide mäss" Dokumentaalfilm Helioperaator
2002 "Sõda pärast sõda" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2001 "Lõhering" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2000 "Masingu maastikud: Kitsas rada keset metsi" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2000 "Põlismets - põline vara" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2000 "Vaba mees Priit Vesilind" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Muusikaline kujundaja
1999 "Eha fenomen" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1998 "Kired" Teleseriaal Helirežissöör
1996 "Griša" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1996 "Liisi viies suvi" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1995 "Antoša" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1993 "Emil" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1990 "Tõrva ajamise õpetus" Amatöörfilm Operaator
1987 "Inseneri tänav" Amatöörfilm Operaator
1983 "Film nr. 16" Amatöörfilm Operaator
1982 "Palee" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust I jagu" Telemängufilm Helioperaatori assistent
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust II jagu" Telemängufilm Helioperaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm