Avaleht

Priit Vaher

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Englas. Vana Soldat" Dokumentaalfilm Produtsent
2014 "Ballettmeister" Dokumentaalfilm Produtsent
2012 "Sinine kõrb" Dokumentaalfilm Produtsent
2009 "Palusalu" Dokumentaalfilm Produtsent
Kunstnik
2005 "Hajameelselt abielus" Teleseriaal Produtsent
1997 "Perekondlik sündmus" Tudengifilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
1993 "Saatana pisar " Mängufilm Kunstnik
1993 "Väekargajad" Mängufilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
1991 "Surmatants " Mängufilm Kunstnik
1990 "Ainult hulludele ehk halastajaõde " Mängufilm Kunstnik
1990 "Igor Severjanin" Dokumentaalfilm Kunstnik
1988 "Nõid " Mängufilm Kunstnik
1988 "Õnnelik lapsepõlv" Tudengifilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
1987 "Madude oru needus " Mängufilm Kunstnik
1986 "Keskea rõõmud " Mängufilm Kunstnik
1984 "Hundiseaduse aegu " Mängufilm Kunstnik
1983 "Küljetuul" Telemängufilm Kunstnik
1983 "Suletud ring " Telemängufilm Kunstnik
1982 "Arabella, mereröövli tütar " Mängufilm Kunstnik
1982 "Šlaager " Mängufilm Kombineeritud võtete kunstnik
1980 "Ideaalmaastik " Mängufilm Kunstnik
1979 "Hukkunud Alpinisti hotell " Mängufilm Kunstnik-dekoraator
1978 "Navigaator Pirx " Mängufilm Kunstnik-dekoraator
1977 "Karikakramäng: Promenaad " Mängufilm Kunstnik
1977 "Karikakramäng: Salakütt " Mängufilm Kunstnik
1977 "Karikakramäng: Tätoveering " Mängufilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
1976 "10 minutit võitleva ateistiga" Tudengifilm Kunstnik
1976 "Suvi " Mängufilm Kunstnik-dekoraator
1976 "Võsakurat" Tudengifilm Kunstnik
1975 "Briljandid proletariaadi diktatuurile, I jagu" Mängufilm Kunstnik-dekoraator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm