Avaleht

Pärt Uusberg

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Armastusest" Animafilm Helilooja
2018 "Peetrike Laanetagusel" Dokumentaalfilm Helilooja
2016 "Kuidas jumal palus teed juhatada" Animafilm Helilooja
2016 "Tühi ruum" Animafilm Helilooja
2014 "Risttuules" Mängufilm Helilooja
2013 "Hiite lummus" Dokumentaalfilm Helilooja
2013 "Looduslikud pühapaigad Eestis" Dokumentaalfilm Helilooja
2011 "Surnuaiavahi tütar " Mängufilm Helilooja
2010 "Oleg" Mängufilm Sõdur
2009 "Hommik pärast eilset" Tudengifilm Helilooja
2009 "Koolja" Tudengifilm Helilooja
2007 "Klass " Mängufilm Helilooja Joosep

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm