Avaleht

Helge Uuetoa

Helge Uuetoa

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1992 "Need vanad armastuskirjad" Telemängufilm Kostüümikunstnik
1980 "Laulab NSVL rahvakunstnik Margarita Voites" Muusikafilm Kunstnik
1973 "Rasked aastad" Telemängufilm Kostüümikunstnik
1972 "Päev keemiata" Dokumentaalfilm Kunstnik
1971 "Lindpriid I osa" Telemängufilm Kostüümikunstnik
1971 "Lindpriid II osa" Telemängufilm Kostüümikunstnik
1971 "Lindpriid III osa" Telemängufilm Kostüümikunstnik
1971 "Lindpriid IV osa" Telemängufilm Kostüümikunstnik
1969 "Meloodia 69" Muusikafilm Kunstnik
1968 "Ants Eskola" Dokumentaalfilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm