Avaleht

Rutt Unnuk

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2003 "Ahviaasta" Animafilm Produtsendi assistent
2003 "Karl ja Marilyn" Animafilm Produtsendi assistent
2002 "Kontsert Porgandipirukale" Animafilm Produtsendi assistent
2002 "Weitzenbergi tänav" Animafilm Produtsendi assistent
2001 "Lepatriinude jõulud" Animafilm Produtsendi assistent
2001 "Mont Blanc" Animafilm Produtsendi assistent
2001 "Peata ratsanik" Animafilm Produtsendi assistent
2000 "Lotte reis Lõunamaale" Animafilm Produtsendi assistent
1999 "Armastuse võimalikkusest" Animafilm Produtsendi assistent
1999 "Viola" Animafilm Produtsendi assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm