Avaleht

Mihkel Ulman

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Fotograaf
2015 "Keeris" Teleseriaal Stsenarist
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Stsenarist
2014 "Väikelinna detektiivid" Teleseriaal Stsenarist
2013 "Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus" Mängufilm Stsenarist
2012 "Elu keset linna" Teleseriaal Stsenarist
2012 "Üksik saar" Mängufilm Stsenarist
2009 "Kättemaksukontor" Teleseriaal Stsenarist
Dialoogi autor
2009 "Pangarööv " Mängufilm Stsenarist
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Stsenarist
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Stsenarist
2006 "Ohtlik lend" Teleseriaal Stsenarist
2005 "Röövlirahnu Martin " Mängufilm Stsenarist
2004 "Taksojuhid" Telemängufilm Stsenarist
Kirjandusliku alusteose autor
2004 "Täna öösel me ei maga " Mängufilm Stsenarist
Fotograaf
2003 "Kodu keset linna" Teleseriaal Stsenarist
2000 "Me saame hakkama" Teleseriaal Stsenarist
1985 "Puud olid... " Mängufilm Rekvisiitor Mõisahärra dublant
1984 "Karoliine hõbelõng " Mängufilm Kostüümikunstniku assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm