Avaleht

Jaan Tätte

Jaan Tätte

Näitleja, muusik ja dramaturg Jaan Tätte on sündinud 24. märtsil 1964.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2006 "Meeletu " Mängufilm Kirjandusliku alusteose autor
2005 "Piisa torn" Dokumentaalfilm Stsenarist
2004 "Täna öösel me ei maga " Mängufilm Stsenarist
Dialoogi autor
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm Kapten
2001 "Kulg" Dokumentaalfilm Helilooja
2000 "Ärge pange kooli kinni" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1999 "Loojangule vastu" Dokumentaalfilm Helilooja
1999 "Ristumine peateega " Mängufilm Stsenarist
Kirjandusliku alusteose autor
Roland
1999 "Saar" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Idee
1999 "Varjupaik" Dokumentaalfilm Helilooja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm