Avaleht

Tambet Tuisk

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Maakohus" Mängufilm Isa
2020 "Mephistopheles" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2020 "O2 " Mängufilm Johan Sõber
2019 "Kirjanikuga voodis" Dokumentaalfilm Alterg ego
2019 "Reetur" Teleseriaal
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Kaarel
2018 "Elagu skandaalid ja kollased sandaalid" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2018 "Lõks" Teleseriaal Uurija
2018 "Pank " Teleseriaal Marko
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Feliks
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Isa Teofilos (Vari)
2017 "Nukumaja" Teleseriaal Raul
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Poliitik
2017 "Vormindus" Tudengifilm Isa
2016 "Kallis õeke" Mängufilm Jakob
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Rasta
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Egon
2015 "Emajõe veemaailm" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2015 "Mustad lesed" Teleseriaal Tõnis Kalamees
2014 "Kajaka teoreem" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2014 "Minetus" Tudengifilm Psühhiaatri hääl
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Gunnar Post
2014 "Riigivargad" Dokumentaalfilm Naistelemb
2014 "Väikelinna detektiivid" Teleseriaal Tõnis Piir
2013 "Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus" Mängufilm Tõnis Piir
2012 "Deemonid" Mängufilm Joko
2011 "Idioot" Mängufilm Rogožin
2010 "Ma elasin Eesti Vabariigis" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2010 "Polli päevikud " Mängufilm Schnaps
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Reklaamiguru

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm