Avaleht

Tõnu Trubetsky

Tõnu Trubetsky

Muusik, kirjanik, kunagine punkar ning anarhist Tõnu Trubetsky  on sündinud 24. aprillil 1963 Tallinnas. 1984. aastal moodustas ta ansambli Vennaskond. Kaheksakümnendate keskel esines ka bändiga Vürst Trubetsky & J. M. K. E.

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2012 "New York Tour" Režissöör
2007 "Pirates of Destiny" Režissöör
2006 "Vennaskond. New York" Režissöör
2004 "Vennaskond. Sügis Ida-Euroopas" Dokumentaalfilm Režissöör
2001 "Vennaskond. Ma armastan Ameerikat" Dokumentaalfilm Režissöör
Produtsent
1998 "Vennaskond. Millennium" Muusikafilm Režissöör
Helilooja
1987 "Serenaad" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1987 "Sõda" Animafilm Kunstnik-multiplikaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm