Avaleht

Sten-Erik Toos

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Afgaan" Tudengifilm Produtsent
2010 "Keegi teine" Tudengifilm Operaatori assistent
2010 "Oleg" Mängufilm Tootmisjuht
2009 "Juur" Tudengifilm Produtsent Soldier
2009 "Projektsioon" Tudengifilm Produtsent
2008 "Eriti just hommikuti" Tudengifilm Valgustaja Mees tänaval
2008 "Magada tahaks" Tudengifilm Valgustaja
2008 "Naasmine" Tudengifilm Operaator
2008 "Ööviiul" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Operaator
Helirežissöör
2008 "Pieces of Me(at)" Tudengifilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm