Avaleht

Piret Toomvap

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1989 "Äratus " Mängufilm Kunstnik-grimeerija
1989 "Perekonnapildid" Mängufilm Grimeerija
1988 "Näkimadalad III jagu " Telemängufilm Grimeerija
1988 "Näkimadalad IV jagu " Telemängufilm Grimeerija
1987 "Näkimadalad I jagu " Telemängufilm Grimeerija
1987 "Näkimadalad II jagu " Telemängufilm Grimeerija
1985 "Puud olid... " Mängufilm Kostümeerija
1985 "Savoy ball I jagu " Telemängufilm Grimeerija
1985 "Savoy ball II jagu " Telemängufilm Grimeerija
1984 "Kaks paari ja üksindus" Telemängufilm Kostümeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm