Avaleht

Piret Toomvap

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Näitlejate valija
2016 "Mausoleum" Mängufilm Režissööri I assistent
Näitlejate valija
2015 "1944" Mängufilm Režissööri I assistent
Näitlejate valija
2015 "Must alpinist" Mängufilm Näitlejate valija
2015 "Vehkleja" Mängufilm Näitlejate valija
2012 "Kõik muusikud on kaabakad" Mängufilm
Tudengifilm
Režissööri assistent
2012 "Puhastus" Mängufilm Näitlejate valija
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Režissööri assistent
Näitlejate valija
2012 "Üksik saar" Mängufilm Režissööri I assistent
2011 "Surnuaiavahi tütar " Mängufilm Näitlejate valija
2011 "Vereringe" Mängufilm Näitlejate valija
2010 "Punane elavhõbe " Mängufilm Režissööri I assistent
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Näitlejate valija
2008 "Kalevi naised" Teleseriaal II režissöör
2008 "Rambikramp" Mängufilm Näitlejate valija
2005 "Naine saarelt" Dokumentaalfilm Režissöör
2003 "Vanad ja kobedad saavad jalad alla " Mängufilm II režissöör
2000 "Tema Pühaduse Oikumeenilise Patriarh Bartholomeose visiit Eestisse" Dokumentaalfilm Režissöör
2000 "Vanad ja kobedad" Teleseriaal Kaasprodutsent
1995 "M Klubi" Teleseriaal Grimeerija
1994 "Ameerika mäed " Mängufilm Jumestuskunstnik
1994 "Tulivesi " Mängufilm Grimeerija
1993 "Elutuba" Animafilm Grimeerija
1993 "Suflöör " Mängufilm Grimeerija
1992 "Armastuse lahinguväljad " Mängufilm Kostüümikunstnik
Sünkroontaustad
Kunstnik-grimeerija
1992 "Võlausaldajad " Mängufilm Grimeerija
1991 "Noorelt õpitud" Mängufilm Kunstnik-grimeerija
1991 "Rahu tänav" Mängufilm Grimeerija
1990 "Ainus pühapäev " Telemängufilm Kunstnik-grimeerija
1990 "Sügis " Mängufilm Grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm