Avaleht

Maarek Toompere

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "EnsV" Teleseriaal Produtsent
2018 "Teine võimalus" Teleseriaal Produtsent
2015 "Krista lood" Teleseriaal Produtsent
2014 "A ja B" Teleseriaal Produtsent
2010 "ENSV" Teleseriaal Produtsent
2009 "Buratino" Mängufilm Monteerija
2009 "Mis su nimi on?" Mängufilm Monteerija
2008 "Rambikramp" Mängufilm Monteerija
2008 "Taarka " Mängufilm Monteerija
2007 "Põder Eestis" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2006 "Kuldrannake" Mängufilm Monteerija
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Monteerija
2005 "Röövlirahnu Martin " Mängufilm Monteerija
2004 "Surnupealuu sõdurid" Dokumentaalfilm Monteerija
2004 "Täna öösel me ei maga " Mängufilm II monteerija
2002 "Buratino tegutseb jälle" Teleseriaal Monteerija
2002 "Pesupäev ehk väike linnuaabits" Dokumentaalfilm Monteerija
2000 "Armas tuss 50 aastat hiljem" Mängufilm Monteerija
2000 "Ööbiku saladus" Dokumentaalfilm Monteerija
1998 "Armastuse poeem" Dokumentaalfilm Monteerija
1998 "Tappev Tartu " Mängufilm
Amatöörfilm
Monteerija
1998 "Vaba vaimu saadik" Dokumentaalfilm Monteerija
1997 "Hereditas" Dokumentaalfilm Monteerija
1997 "Inglid kaasa" Tudengifilm Monteerija
1997 "Läänemaa teedel" Muud liigitused Monteerija
1996 "Emakala surm" Dokumentaalfilm Monteerija
1996 "Griša" Dokumentaalfilm Monteerija
1996 "Liisi viies suvi" Dokumentaalfilm Monteerija
1995 "Teel Euroopasse" Dokumentaalfilm Monteerija
Kirjandusliku alusteose autor
1994 "Jõulud Leninita" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm