Avaleht

Jaan Tooming

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "November " Mängufilm Kurat
1989 "Carl Orffi ooper "Kuu"" Reklaamfilm Stsenarist
1979 "Mees ja mänd" Telemängufilm Režissöör
1978 "Taevapõdra rahvaste laulud" Muusikafilm Režissöör
Stsenarist
1977 "Karikakramäng: Salakütt " Mängufilm Stsenarist
1977 "Põrgupõhja uus Vanapagan" Muud liigitused
Telemängufilm
Režissöör
Stsenarist
Kirikuõpetaja
1974 "Värvilised unenäod " Mängufilm Režissöör Isa
1971 "Lõppematu päev" Telemängufilm Režissöör W
1971 "Vasksed käepidemed" Mängufilm Režissöör
1970 "Kolme katku vahel" Telemängufilm Režissöör (II) Slahter
1966 "Saunad" Filmikroonika Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm