Avaleht

Ranno Tislar

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Helimonteerija
Helirežissöör platsil
2018 "Köögis" Dokumentaalfilm Helioperaator
2018 "Portugal " Mängufilm Helioperaator
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Helioperaator
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Helioperaator
2017 "Kümme, üheksakümmend" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Helioperaator
2017 "Naine pildil" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2017 "Pihtimus" Mängufilm Helioperaator
2016 "Kodu" Tudengifilm Heli järeltöötlus

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm