Avaleht

Aare Tiisväli

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1996 "Keisrilõige" Dokumentaalfilm Toimetaja
1993 "Antsla. Sügis 1993" Dokumentaalfilm Produtsent
1993 "Kodust punaste pihlade all - Kalju Lepik" Dokumentaalfilm Produtsent
1992 "Diplomaadi saatus" Dokumentaalfilm Produtsent
1992 "Heino Lipu lugu" Dokumentaalfilm Produtsent
1992 "Ma tahaksin kodus olla …" Dokumentaalfilm Produtsent
1992 "Mälestus sinistes kildudes. Bernard Kangro" Dokumentaalfilm Produtsent
1992 "Uurimusfilm doktor Enn Vetemaa märkmeraamatute põhjal "Eesti näkid"" Telemängufilm Produtsent
Toimetaja
1991 "Aken aja liikumisse. Viivi Luik" Dokumentaalfilm Produtsent
1991 "Artur Taska" Dokumentaalfilm Produtsent
1991 "Enne päikeseloojangut" Dokumentaalfilm Produtsent
1991 "Sinine ja must ja valge" Dokumentaalfilm Produtsent
Toimetaja
1990 "Seal Siberis Baikali taga" Dokumentaalfilm Toimetaja
1989 "Süda ei põle ära" Dokumentaalfilm Toimetaja
1988 "Kas oskame hoida ühte … I jagu" Dokumentaalfilm Toimetaja
1988 "Kas oskame hoida ühte … II jagu" Dokumentaalfilm Toimetaja
1988 "Loss" Dokumentaalfilm Toimetaja
1988 "Oksjon" Dokumentaalfilm Toimetaja
1987 "117. hooaeg" Dokumentaalfilm Toimetaja
1987 "Heidikud" Dokumentaalfilm Toimetaja
1987 "Jaak ja Maire" Dokumentaalfilm Toimetaja
1987 "Sulev Nõmmik " Dokumentaalfilm Toimetaja
1987 "Tiksuv vaikus" Dokumentaalfilm Toimetaja
1986 "Õnnelind flamingo" Telemängufilm Toimetaja
1986 "Võtmeküsimus" Telemängufilm Toimetaja
1985 "Alevimaastikud" Dokumentaalfilm Toimetaja
1985 "Defitsiit" Dokumentaalfilm Toimetaja
1985 "Kahe kodu ballaad I jagu" Telemängufilm Toimetaja
1985 "Kahe kodu ballaad II jagu" Telemängufilm Toimetaja
1985 "Kuidas metsa hõikad ..." Dokumentaalfilm Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm