Avaleht

Aare Tiisväli

Avaleht

Aare Tiisväli

Aare Tiisväli

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1996 "Keisrilõige" Dokumentaalfilm Toimetaja
1993 "Antsla. Sügis 1993" Dokumentaalfilm Produtsent
1993 "Kodust punaste pihlade all - Kalju Lepik" Dokumentaalfilm Produtsent
1992 "Diplomaadi saatus" Dokumentaalfilm Produtsent
1992 "Heino Lipu lugu" Dokumentaalfilm Produtsent
1992 "Ma tahaksin kodus olla …" Dokumentaalfilm Produtsent
1992 "Mälestus sinistes kildudes. Bernard Kangro" Dokumentaalfilm Produtsent
1992 "Uurimusfilm doktor Enn Vetemaa märkmeraamatute põhjal "Eesti näkid"" Telemängufilm Produtsent
Toimetaja
1991 "Aken aja liikumisse. Viivi Luik" Dokumentaalfilm Produtsent
1991 "Artur Taska" Dokumentaalfilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm