Avaleht

Roland Tiik

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2004 "Laud" Animafilm Valgustaja
2004 "Miriam mängib peitust" Animafilm Valgustaja
2003 "Barbarid" Animafilm Valgustaja
2003 "Instinkt" Animafilm Valgustaja
2003 "Miriami Jõulupäkapikk" Animafilm Valgustaja
2003 "Porgand!" Animafilm Valgustaja
2002 "Hing sees" Animafilm Valgustaja
2002 "Pingviinide paraad" Animafilm Valgustaja
2002 "Rebasenaine" Animafilm Valgustaja
2001 "Sääsk ja hobune" Animafilm Valgustaja
2001 "Tulelaeva kulid" Animafilm Valgustaja
2001 "Vaala hing" Animafilm Valgustaja
2000 "Eilne vedur" Animafilm Valgustaja
2000 "Saamueli Internet" Animafilm Valgustaja
2000 "Teekond Nirvaanasse" Animafilm Valgustaja
1998 "Just märried" Animafilm Valgustaja
1998 "Primavera" Animafilm Valgustaja
1997 "Aruanne" Tudengifilm Valgustaja
1997 "Kapsapea 2 ehk Tagasi Euroopasse" Animafilm Valgustaja
1997 "Põrandaalune" Animafilm Valgustaja
1996 "Keegi veel" Animafilm Valgustaja
1995 "Humachinoid" Animafilm Valgustaja
1995 "XXXX või ASA" Tudengifilm Valgustaja
1994 "Jõulukalender" Animafilm Valgustaja
1993 "Elutuba" Animafilm Valgustaja
1993 "Kapsapea" Animafilm Valgustaja
1993 "Meistritükk" Animafilm Valgustaja
1993 "Väekargajad" Mängufilm Valgustaja
1991 "Kingikratt" Animafilm Valgustaja
1991 "Päkapikupuu" Animafilm Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm