Avaleht

Hardi Tiidus

Hardi Tiidus

kuupäevad täpsustada

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1986 "Sensatsioon" Muusikafilm
Telemängufilm
Turuline
1976 "Minu naine sai vanaemaks " Telemängufilm Mees tänaval
1972 "Noor pensionär" Telemängufilm Kohtu eesistuja
1970 "Kolme katku vahel" Telemängufilm Raehärra
1970 "Varastati Vana Toomas " Mängufilm
Muusikafilm
Rahulik numismaatik
1968 "Mehed ei nuta" Telemängufilm jahikapten
1967 "Keskpäevane praam " Mängufilm Mees bussis
1967 "Must habe tahab teada" Muusikafilm Toimetaja
1966 "Mis juhtus Andres Lapeteusega? " Mängufilm Sammelselg
1965 "Külmale maale" Telemängufilm Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm