Avaleht

Piret Tibbo-Hudgins

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2014 "Risttuules" Mängufilm Produtsent
2013 "Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?" Dokumentaalfilm Produtsent
2013 "Üheshingamine" Dokumentaalfilm Kaasprodutsent
2012 "40+2 nädalat" Dokumentaalfilm Produtsent
2012 "Kõik muusikud on kaabakad" Mängufilm
Tudengifilm
Produtsent
Toimetaja
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Produtsent
2009 "Kalevipoeg" Tudengifilm Produtsent
2009 "Pihv" Tudengifilm Produtsent
2009 "Vasha " Mängufilm Produtsent
2008 "BAM" Dokumentaalfilm Kaasprodutsent
2008 "Teine tulemine" Mängufilm Produtsent
2006 "Laulev revolutsioon" Dokumentaalfilm Produtsent
2006 "Ruudi " Mängufilm Produtsent
2005 "6 tundi" Dokumentaalfilm Toimetaja
2005 "Afanassi" Dokumentaalfilm Produtsent
2005 "Deus ex Machina " Tudengifilm Produtsent
2005 "Dreamland Queens" Dokumentaalfilm Konsultant
2005 "Mis värvi on armastus?" Tudengifilm Toimetaja
2004 "Elluastujad" Dokumentaalfilm Produtsent
2004 "Laulurahvas" Dokumentaalfilm Produtsent
2003 "Franka" Dokumentaalfilm Produtsent
2003 "Hüvasti igaveseks, värdjad!" Tudengifilm Produtsent
2003 "Teisel pool vett" Dokumentaalfilm Produtsent
2003 "Tuleproov" Dokumentaalfilm Produtsent
2002 "Külalised" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm