Avaleht

Piret Tibbo-Hudgins

Piret Tibbo-Hudgins

vaata ka Piret Tibbo

Produtsent Piret Tibbo-Hudgins lõpetas Moskva Üleliidulise Riikliku Kinematograafia Instituudi (VGIK) filmimajanduse eriala cum laude 1985. Töötas Tallinnfilmi mängufilmide direktorina 1985-90. 1990-93 tegutses muusikakriitikuna Soomes ja kirjutas muusikat VAT Teatri lasteetendustele. 1993 kuni Allfilmi asutamiseni 1995 oli vabakutseline filmitegija. Töötades mitmete filmide II režissööri, tootmisjuhi või produtsendina täitis Allfilmi tegevjuhi kohustusi 1995-2002. Alates 2002 Allfilmi produtsent. Õpetab Balti Filmi- ja Meediakooli tudengitele stsenaristika ja filmitootmise alused. Olnud produtsendiks paljudele filmidele. Alates 2013 Eesti Filmi Instituudi peaprodutsent.

Vaata intervjuud: Intervjuu Piret Tibbo-Hudginsiga

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2014 "Risttuules" Mängufilm Produtsent
2013 "Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?" Dokumentaalfilm Produtsent
2013 "Üheshingamine" Dokumentaalfilm Kaasprodutsent
2012 "40+2 nädalat" Dokumentaalfilm Produtsent
2012 "Kõik muusikud on kaabakad" Tudengifilm
Mängufilm
Produtsent
Toimetaja
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Produtsent
2009 "Kalevipoeg" Tudengifilm Produtsent
2009 "Pihv" Tudengifilm Produtsent
2009 "Vasha " Mängufilm Produtsent
2008 "BAM" Dokumentaalfilm Kaasprodutsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm