Avaleht

Sulev Teppart

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Raviarst
2015 "Afganistani projekt" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2014 "Päike on hea laps" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Kutsar
Autojuht Virnas
2013 "Songamissioon Mongoolias" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2011 "Üks mu sõber " Mängufilm Psühhiaater
2010 "Oleg" Mängufilm Ohvitser
2006 "Meeletu " Mängufilm Kaitsja
2003 "Kaksikelu" Mängufilm Teksti lugeja
2001 "03:07" Mängufilm Mees
1998 "Just märried" Animafilm Hääl animafilmis
1993 "Väekargajad" Mängufilm Mats
1992 "Need vanad armastuskirjad" Telemängufilm Nauding
1989 "Kolmkümmend aastat hiljem" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1988 "Õnnelik lapsepõlv" Tudengifilm Heiki isa
1986 "Kaleva hääled" Dokumentaalfilm Noor sepp

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm