Avaleht

Ergo Teekivi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Burleskitarid " Dokumentaalfilm Helirežissöör platsil
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm Helioperaator
2016 "Ühe unistuse maja" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2015 "Ahv, kes mängis Vene ruletti" Tudengifilm Helirežissöör platsil
2015 "Keeris" Teleseriaal Helirežissöör
2015 "Mustad lesed" Teleseriaal Helioperaator
2014 "Meedik" Dokumentaalfilm Helioperaator
2013 "Mägede varjud" Teleseriaal Helirežissöör
2013 "Minut ja lammas" Dokumentaalfilm Helioperaator
2013 "Nähka tuleb külla" Teleseriaal Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm