Avaleht

Ergo Teekivi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Minsk" Mängufilm Helirežissöör platsil
2022 "Sellest saab meie suvi" Dokumentaalfilm Helioperaator
2021 "Päris Rannap" Dokumentaalfilm Helioperaator
2016 "Burleskitarid " Dokumentaalfilm Helirežissöör platsil
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm Helioperaator
2016 "Ühe unistuse maja" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2015 "Ahv, kes mängis Vene ruletti" Tudengifilm Helirežissöör platsil
2015 "Keeris" Teleseriaal Helirežissöör
2015 "Mustad lesed" Teleseriaal Helioperaator
2014 "Meedik" Dokumentaalfilm Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm