Avaleht

Helen Ehandi

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Kostümeerija
2018 "Mockingbird" Tudengifilm Dekoraator
2018 "Pank " Teleseriaal Kostüümikunstnik
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Grimeerija assistent
2017 "Merivälja" Teleseriaal Kunstnik
2015 "Ahv, kes mängis Vene ruletti" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2015 "Elas kord" Tudengifilm Kunstnik
2015 "Hall" Tudengifilm Kunstnik
2015 "Hundi süda sees" Dokumentaalfilm Grimeerija
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2015 "Maa, armastan sind!" Teleseriaal Kunstnik
2015 "Takso" Teleseriaal Kostüümikunstnik
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Eesti kuningas" Tudengifilm Kunstnik
2013 "Kaardimaja" Tudengifilm Grimeerija
2013 "Karikakramäng II: Foto" Mängufilm Kostüümikunstnik Maarit
2013 "Külaline" Tudengifilm Kunstnik
2013 "Mask" Tudengifilm Eriefektid
2013 "Tsoon" Tudengifilm Kunstnik
2012 "Kirjanik" Tudengifilm Kostümeerija
2012 "Puhastus" Mängufilm Grimeerija
2012 "Süvahavva" Teleseriaal Kunstnik
Kostüümikunstnik
Grimeerija
2012 "Umbkotid" Telemängufilm Kunstnik
2012 "Võõrsil" Tudengifilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Kostüümikunstnik
2011 "Leipzigisse" Tudengifilm Grimeerija
2011 "Põrgu Jaan" Tudengifilm Grimeerija
2010 "Polli päevikud " Mängufilm Grimeerija
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Kunstnik
2009 "Püha Tõnu kiusamine " Mängufilm Kostüümikunstnik
2008 "Amatöörid" Tudengifilm Kostüümikunstnik
Grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm