Avaleht

Heiki Tann

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1990 "Eestlane Ernst Idla" Dokumentaalfilm Stsenarist
1979 "Sireen" Dokumentaalfilm Stsenarist
Direktor
Teksti autor
1978 "Ärge tapke vihmaussi" Dokumentaalfilm Direktor
1978 "Edu pant" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Direktor
1978 "Lihtsalt kindral" Dokumentaalfilm Direktor
1978 "Ostjate teenindamiskultuur" Populaarteaduslik film Direktor
1978 "Täishäälikud ja kaashäälikud eesti keeles" Populaarteaduslik film Direktor
1977 "Gaasilõiketööde ohutustehnika" Muud liigitused Direktor
1977 "Sekretärid" Dokumentaalfilm Direktor
1977 "Sõiduauto "Žiguli" konstruktsioonilised erinevused ja tehniline teenindamine" Muud liigitused Direktor
1976 "Hetk hiljem " Muud liigitused Direktor
1976 "Nende vastus" Dokumentaalfilm Direktor
1976 "Võitlus joomisega" Muud liigitused Direktor
1975 "Dolomiitsümfoniett" Dokumentaalfilm Direktor
1975 "Johann Köler" Dokumentaalfilm Direktor
1975 "Laulud nüüd lähevad…" Dokumentaalfilm Direktor
1975 "Vagu vao kõrvale" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Direktor
1974 "Inimeste maja" Dokumentaalfilm Direktor
1974 "Kivihännad" Dokumentaalfilm Direktor
1974 "Naine täna" Dokumentaalfilm Direktor
1973 "Viimane turbiin" Dokumentaalfilm Direktor
1972 "Juhan Smuul" Dokumentaalfilm Administraator
1972 "Kevadine naeratus" Dokumentaalfilm Administraator
1972 "Maa saadab" Dokumentaalfilm Vanemadministraator
1971 "Tühi aeg" Dokumentaalfilm Direktor
1970 "Villu" Dokumentaalfilm Direktor
1969 "Aleksander Aljas" Filmikroonika Vanemadministraator
1969 "Esineb estraadiorkester" Filmikroonika Vanemadministraator
1969 "Juubelilaulupidu" Filmikroonika Vanemadministraator
1969 "Kiviõli Põlevkivikeemiatehases" Filmikroonika Vanemadministraator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm